Loading Events
  • This event has passed.

Bilećki polumaraton 2018.

Bileća, 04.11.2018, 11:00 - 14:00


BILEĆKI MEĐUNARODNI POLUMARATON – prvi i jedini polumaraton u srcu naše Hercegovine.

Organizator trke je Opština Bileća, a suorganizator, idejni tvorac i nosilac tehničke realizacije trke je Zavičajni klub “Osvit” Bileća.

Bilećka staza je duga 21.1 km i trči se najljepšim dijelovima grada koji je u srcu naše Hercegovine. Start i cilj je u centru grada, a trči se između znamenitih parkova, ulicama “kamenih kuća”, dijelom predgrađa, obalom najvećeg vještačkog (Bilećkog) jezera na Balkanu, pored najčuvenije kasarne Evrope u kojoj je bila Škola rezervnih oficira pješadije… Polumaraton se trči dva kruga od po 10.55 km.

Dragi prijatelji, trčeći ulicama Bileće postajete dio priče i života grada koji je iznjedrio dva dobitnika filmskog oskara, plejadu pisaca koju predvodi Momo Kapor, doajene filmske umjetnosti sa Emirom Kusturicom na čelu, vrhunske sportiste čija je prva perjanica Tijana Bošković…
Naš moto je bio i ostaje: TRČIMO, NE DA BI POBIJEDILI JEDNI DRUGE VEĆ DA BI BILI JEDNI SA DRUGIMA!!!

PRIJAVE I KOTIZACIJE:
Za trkače iz BIH, potrebno je uplatiti 30 KM na žiro račun Zavičajnog kluba “Osvit” Bileća br. 5520030002436168 sa naznakom Bilećki međunarodni polumaraton.
Za trkače iz Srbije i Crne Gore, obezbeđen je prevoz i smeštaj, a svi detalji za prijavu se nalaze na formularu: bileca.balkanskatrkackaliga.com. Popunjavanjem ovog obrasca nije potrebno popuniti i zvanični prijavni formular.

Uplate do 25. oktobra podrazumevaju majice u startnom paketu.

Zavičajni klub “Osvit”

Tel: +387 65 349956
E-mail: ljumo@osvit.info
www.osvit.info