Loading Events
  • This event has passed.

GBT Ilindanska trka 2018.

Krupa na Vrbasu, 29.07.2018, 09:00 - 10:30


Staza prolazi kroz prelijepa područja ovog kraja, trči se do popularnih slapova, pa kroz centar Krupe na Vrbasu, pored Manastira Krupa, pa ravno do divnog izvora rijeke Krupe. Od izvora se trkači vraćaju istom stazom.

Trkači će, pored prirodnih ljepota, moći da vide Stari Greben, srednjovjekovni utvrđeni grad.
Očekuje se preko 300 trkača iz regije, ali i trkača iz inostranstva.

Mnoštvo je pogodnosti obezbijeđenih trkačima nakon okončane trke, druženje, tuširanje ili rashlađivanje u rijeci, boravak u netaknutoj prirodi, osvježenje uz ručak.
Ono na šta svaki učesnik treba da obrati pažnju jesu vremenski uslovi, mogućnost visokih temperatura na koje organizatori ne mogu uticati. Upravo zbog toga važno je da se uzmu dovoljne količine tečnosti, voća koji će biti obezbijeđeni na stazi, ali i na cilju trke.

Prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji očekuju vrijedne nagrade, dok svi učesnici trke na 10 km dobijaju majicu, diplomu, učesničku medalju i okrepu.

U okviru događaja biće održana i trka predškolaca od 2 do 6 godina pod nazivom “Mala trka” koja će biti dužine 100 i 200 metara. Ova trka nije takmičarskog karaktera i sva djeca koja budu učestvovala dobijaju diplomu, vodu i poklone sponzora. Za najmlađe će biti organizovano i posebno nagradno izvlačenje po brojevima koje su nosili.

Kotizacije za učešće koja se uplati do 23. jula iznosi 15 KM, a od 24. jula je 20 KM. Posebna tarifa obezbijeđena je za grupe od 10 i više učesnika.

Za sve ljubitelje prirode, nešto novo i jedinstvena prilika da upoznaju “raj za dušu”.
Trčanje plus priroda, može li bolje?!

Ne propustite!

ARK Krupa na Vrbasu

Tel: +387 66 412649
E-mail: krupahalf@gmail.com