Loading Events
  • This event has passed.

Vivia Run&More Weekend 2019.

Banja Luka, 20.04.2019, 09:00 - 12:00


Run&More Community Weekend

Drugi po redu ‘Vivia Run&More Weekend’ festival sporta, muzike, zabave i edukacije biše održan od 19. do 21. aprila u Banjaluci, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

U susret proljeću, u jednom od najljepših banjalučkih objekata – tvrđavi ‘Kastel’, pripremamo brojna sportska takmičenja namijenjena svim generacijama, ali i edukativne, promotivne i zabavne sadržaje. Centralni događaj festivala je RMC Banja Luka Half Marathon! Petu godinu za redom naš tim organizuje polumaratonsku trku u Banjaluci – koja će se na novoj stazi trčati najljepšim alejama, ulicama i parkovima Banjaluke.

Kastel u srcu grada

 

U Banjaluci ćete doživjeti duh različitih kultura koje su se vjekovima preplitale na ovom podneblju. O bogatoj banjalučkoj istoriji najbolje svjedoči tvrđava Kastel čije zidine čuvaju mnoge epohe, priče o bitkama, vladarima, trgovcima i vječnim ljubavima. Zajedno sa Kastelom vjekovima živi i priča o lijepoj Safikadi, koja je zbog nesrećne ljubavi okončala život, a Banjalučani i danas vjeruju da paljenje svijeća na njenom grobu donosi sreću i ljubav. Naša tvrđava nekad je bila središte istorijskih prevrata, a danas je upravo mjesto za ljubav, druženje i zabavu.

Sve epohe razvoja Banjaluke, osjetićete na stazi RMC Banjaluka polumaratona, koji ćemo i ove godine trčati najljepšim mirisnim alejama i parkovima, modernim naseljima, sve do najljepšeg istorijskog simbola – tvrđave Kastel. Provešćemo vas kroz sve ljepote i zauvijek vezati za naš grad. Učešćem u našem polumaratonu vi postajete dio istorije i dio jedne nezaboravne priče – priče o jednom gradu i ljudima koji se susreću i stvaraju prijateljske veze za cijeli život.

Nakon pet godina organizovanja polumaratonske trke, ove godine donosimo više trka, ali i više zabave. Trčaćemo 5 i 10km, zabavićemo se na Colour Fun Run trci, bodrićemo školarce i bambini maratonce, učićemo na forumu u zidinama tvrđave, pjevaćemo, plesati, navijati. U želji da naš događaj postane spona između prošlosti i sadašnjosti Banjaluke, ponovo ćemo oživjeti zidine tvrđave Kastel u okviru ‘Vivia Run&More Weekend’ festivala od 19. do 21. aprila 2019. godine

Trkače ovogodišnjeg “Run&More Weekend” festivala i RMC Banja Luka polumaratona očekuje najbogatiji trkački paket u regionu.

Za prave ljubitelje trčanja pripremili smo mnoštvo iznenađenja – prijavite se na vrijeme i osigurajte svoj RMC trkači paket!

Run&More community tim

Tel: +387 51 303 860
E-mail: info@support-mc.com
www.rmcbanjalukamarathon.com