Loading Events
  • This event has passed.

Vivia Run&More Park 2019.

Banja Luka, 07.09.2019, 19:00 - 21:00


Vjerujemo da među vama postoji mnogo onih kojima rekreativne aktivnosti predstavljaju stil i način života – sportisti, studenti, đaci, plesači, biciklisti, trkači, svi oni koji teže ličnoj i timskoj pobjedi, koji žele da, kroz druženje i zabavu, upoznaju pozitivne ljude, uživaju i osvajaju, te osjete grad Banjaluku, na jedan potpuno drugačiji način.

Vaše želje naša su inspiracija u organizaciji sportskih i zabavnih događaja, koji imaju za cilj, da povežu sve one koji dijele zajedničku strast prema aktivnom i zdravom načinu života i koji kroz stvaranje kruga prijateljstva i druženje, zajedničkim snagama i zajedničkom željom pomjeraju vlastite granice.

Park Mladen Stojanović, kao najljepša zelena oaza u samom centru Banjaluke, predstavlja sjedinjenje prirode, grada, sporta i zabave ali i svih onih koji su već tu, i koji će tek naći svoje mjesto u našem krugu prijateljstva.

Nakon 2. “Vivia Run&More Weekend“ festivala i RMC Banjaluka polumaratona koji su održani od 19 -21. aprila na tvrđavi Kastel, naš krug širimo organizacijom jesenje manifestacije pod nazivom „Run&More PARK“.
Centralni događaj biće noćna trka “Banjalučka desetka” uz koju organizujemo i “Bizz Up Run”- trku na 5 km namijenjenu kompanijskim timovima. Najveselija trka u parku svako će biti “Family run” u dužini od 2 km, a namijenjena je porodica i ali i svima onima koje smatrate svojom porodicom.

Naša misija je da objedinimo sve sfere aktivnog načina života i stvorimo mjesto, na kojem će naša vizija, postati stvarnost.

Run&More community tim

Tel: +387 51 303 860
E-mail: info@support-mc.com
www.rmcbanjalukamarathon.com