Nakon nekoliko bitnih godina iskustva, bilo da se radi o organizaciji trka ili učešću na istim, želeli smo REŠENJE koje će pokriti potrebe obeju strana – dokumentovan, a fleksibilan prijavni proces, rezultate uživo i završetak kompletnog posla onog trenutka kada je trka završena.

Upoznajte RunTrace – kompletno IT rešenje koje omogućava organizatorima trka da uspostave kontrolu nad:
Prijavama uoči,
Nastupom tokom, i
Rezultatima nakon trke.

RunTrace pokriva dosta toga: dugačke staze (polumaratone, maratone, ultramaratone), trejl trke, trke uz stepenište, biciklističke trke, dugoprugaško plivanje, triatlon… Ukoliko vam je potrebna podrška nekog drugog događaja slobodno nas kontaktirajte – verovatno smo pokrili i to. Šta god da se desi na stazi, odmah će biti ažurirano i na internetu.

U ovom trenutku, ponosni smo na naše osnovne prednosti:
Fleksibilnost podataka – Možemo definisati bilo kakve trke, kategorije, kontrolne tačke, zaduženje resursa… Prijave takmičara i prebacivanje na drugu stazu se uz blagoslov organizatora mogu dešavati i neposredno tokom trke, kao i tokom iste. Za šta god da se odlučite, na jedan klik ste od javne objave.
Fleksibilnost merenja – možemo koristiti telefon, tablet, kompjuter… Radimo i na razvoju sopstvenih čipova.
Fleksibilnost cene – uzevši u obzir našu sportsku i društvenu podlogu, volimo da se ljudi kreću i da budemo deo toga. Samim tim, naša politika je da RunTrace bude dostupan, da obezbedimo najpovoljnije uslove na tržištu i da budemo otvoreni za svaku vrstu dogovora.

Razvoj i dometi RunTrace sistema nemaju granica – radujemo se da kroz taj proces idemo zajedno!